Vogne, fortelte, solsejl og specialudstyr - klik på logoerne for at se produkterne

Hobby campingvogne · Tysk Grundighed

Da den første Hobby i 1965 så dagens lys var det resultatet af skibsbyggeren Harald Striewskis hobbyprojekt: at bygge sin egen campingvogn. Campingvognen blev bygget i garagen og det var meningen at den skulle bruges af familien.
 
Prisen at bygge den var 3.000 D-mark, og da den nye campingvogn tiltrak sig opmærksomhed og et bud på 6.000 D-mark, var et eventyr begyndt.
 
I 1967 blev fabrikken indviet, og i dag er kapaciteten vokset til en produktion på 20.000 campingvogne om året. Hobby er den mest solgte Campingvogn i Danmark og Europa, hvor markedsandelen nogle steder overstiger imponerende 30%. I Danmark er der solgt mere end 30.000 nye vogne med Hobbys logo.

On Tour

On Tour

Hobby On Tour er godt dimensioneret i forhold til at manøvrere uden de store problemer med moderne familiebiler. Med denne model fra Hobby har du et godt argument for at komme i gang med campingferie.
 
Husk at stofudvalget kan kombineres. Hvis du hellere vil have stof fra en af de andre serier kan dette vælges mod en merpris.
De Luxe

De Luxe

Mange moderne familier foretrækker De Luxe modellen, som har et ungt og moderne design. Der findes hele 16 forskellige grundplaner til denne serie, så her er nærmest ingen begrænsninger i forhold til dine ønsker om sovepladser, dobbeltsenge eller køjesenge.
 
Husk at stofudvalget kan kombineres. Hvis du hellere vil have stof fra en af de andre serier end De Luxe, kan dette vælges mod en merpris.

Excellent

Excellent

Excellent  fås i 13 forskellige grundplaner således, at du kan vælge den indretning, der passer bedst til dig og din families behov. Derudover, har vores Excellent model også et utroligt flot design, udvendigt og ikke mindst indvendigt. Med Excellent modellen, får du en moderne og komfortabel campingvogn af ypperste kvalitet. Husk at kigge på det store stofudvalg, hvis du hellere vil have et andet stofvalg en standardvalget på en Excellent, kan du vælge lige det stof du vil fra de andre serier (mod merpris)
Prestige

Prestige

Hobby Prestige forener viden og erfaring i én model der nærmest kan betegnes som en tidløs klassiker. Komforten er i top og der er lavet kvalitetsløsninger i alle detaljer. Disse kvalitetsløsninger og 13 forskellige grundplaner samler forudsætningen for en perfekt ferie med din campingvogn som de sikre rammer.
 
Husk at stofudvalget kan kombineres. Foretrækker du stof fra en af de andre serier end Prestige, kan dette vælges mod en merpris.

 

Premium

Premium

11 forskellige indretninger i Hobby Premium sikrer dig de perfekte rammer for dig og din familie og jeres behov. En Hobby Premium skal opleves.
 
Husk at stofudvalget kan kombineres. Foretrækker du stof fra en af de andre serier end Premium, kan dette vælges mod en merpris.
Landhaus

Landhaus

Teknologiske nyskabelser kombineret med et romantisk design appellerer særligt til dem der ønsker et sommerhus på hjul. Der findes 2 grundplaner, som enten er fritstående dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.
 
Vil du have noget ud over det sædvanlige er Hobby Landhaus et godt valg.
SK Caravan
Ubberudvej 121 -123
5491 Blommenslyst
Tlf. 65 96 71 05
Mail: info@skcaravan.dk
Faaborg Camping Center
Telemarken 1
5600 Faaborg
Tlf. 62 61 71 05
Mail: faaborgcampingcenter@mail.dk
Åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10-14 (lukket lørdage i november og december)
Søndag: 10.00 - 16.00