Vogne, fortelte, solsejl og specialudstyr - klik på logoerne for at se produkterne

LMC campingvogne · mere end 60 år i udvikling

LMC Caravan tilbyder en bred vifte af fritidskøretøjer som giver dig mulighed for at opleve nogle af de mest fascinerende steder i verden helt tæt på med en af vores autocampere eller campingvogne.

LMC har stået for kvalitet og luksus siden 1952, hvor den første campingvogn blev tegnet. I 1981 blev navnet ændret til LMC Lord Münsterland Caravan Find din drømmevogn og lad os efterfølgende rådgive dig. Vi ser frem til at høre fra dig. 
Style

Style

LMC Style er en campingvogn hvor der er kræset for detajlerne og de praktiske funktioner er gennemtænke. Med en LMC Style bliver du forelsket i campinglivet.
 
Vivo

Vivo

LMC Vivo kan bestilles i 7 forskellige grundplan. Så uanset om I er et par med ønsker om meget plads, to vennepar eller en stor familie er der en Vivo der passer til jer.
Musica

Musica

LMC Musica er til dem der stiller krav til deres campingvogn. Der er ikke gået på kompromis hverken med indretning, holdbarhed eller anvendelsesmuligheder. Kort sagt en trofast følger til dine ferier.
Maestro

Maestro

LMC Maestro er serien der kan indfri krav om høj kvalitet og gode tekniske præstationer. Med en Maestro bag dig bliver dine ferie lidt mere eksklusive. 
SK Caravan
Ubberudvej 121 -123
5491 Blommenslyst
Tlf. 65 96 71 05
Mail: info@skcaravan.dk
Faaborg Camping Center
Telemarken 1
5600 Faaborg
Tlf. 62 61 71 05
Mail: faaborgcampingcenter@mail.dk
Åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10-14 (lukket lørdage i november og december)
Søndag: 10.00 - 16.00