Vogne, fortelte, solsejl og specialudstyr - klik på logoerne for at se produkterne

Isabella telte · Danske fortelte i verdensklasse

I 1957 staretede Søren Odgaard produktionen af Isabella telte. Kvalitet og innovation har altid været i højsædet hos Isabella, der stadig den dag i dag præsenterer nytænkende løsninger.
 
Har man én gang forkælet sin campingvogn og sig selv med et fortelt fra Isabella, forstår man de tanker og den passion der er lagt i produktet. Et godt fortelt sammensmelter udeliv og campingliv, og der er lige præcis hvad telte fra Isabella kan.

Prisma

Prisma

Den store nyhed fra Isabella er Prisma, som ikke bare er fysisk stor med sine 4 meters dybde. Prisma er fleksibelt, har kraftig slidstyrke og kraftigt stel, hvilket blandt andet gør Prisma til et godt valg som fastliggertelt. Den flytbare front gør det muligt at skabe en overdækket terrasse.
Penta Thirty

Penta Thirty

Penta Thirty fra Isabella er fødselsdagstelte der er lanceret i frobindelse med 30 året for det første telt. Og der er sket meget både med materialer og design siden 1985. Ingen generende midterstang, en form der udnytter pladsen optimalt og en dybde på 3,5 m. Materialet Isacryl er med til at lade teltet ånde og sikre det bedste indeklima.
Capri Coal

Capri Coal

Capri Coal fra Isabella er let og dermed hurtigt at opstille. Til dem der rejser meget er dette fortelt det optimale valg. Tonede vinduer skærmer mod stærk sol og store myggenetsvinduer sikrer god ventilation og behagelige nætter uden insekter.
Commodore insignia

Commodore insignia

Klassisk Isabella design og nutidigt materialevalg forenes i Commodore Insignia. Veksler du mellem stand- og rejsecamping giver dette fortelt dig stor fleksibilitet med valget mellem 3 forskellige steltyper. De store panoramavinduer gør Commodore Insignia til et dejligt opholdsrum.

Commodore Seed

Commodore Seed

Commodore Seed er en dejlig oase med mange udluftningsmuligheder og store vinduespartier. Materialet er Isacryl som er åndbart. Dybden er 3 m, hvilket giver god plads til hygge, leg og samvær.
Ambassador Seed

Ambassador Seed

Det ultimative rejsetelt som har historien med sig. Teltet er enkelt at opstille, har en begrænset vægt og mange åbningsmuligheder så som myggenet i begge gavle. Kondensdannelsen i Ambassador er minimeret med belagt yderside og mønstret inderside.
Villa

Villa

Villa fra Isabella er det unikke helårstelt, hvor lang holdbarhed og stor stabilitet har været i fokus under udviklingen. Mulighederne for at konstruere Villa helt efter dine ønsker er muligt på grund af modulopbygningen og forskellige frontpaneler.
SK Caravan
Ubberudvej 121 -123
5491 Blommenslyst
Tlf. 65 96 71 05
Mail: info@skcaravan.dk
Faaborg Camping Center
Telemarken 1
5600 Faaborg
Tlf. 62 61 71 05
Mail: faaborgcampingcenter@mail.dk
Åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10-14 (lukket lørdage i november og december)
Søndag: 10.00 - 16.00