Job hos SK Caravan

Medarbejder til Danmarks bedste webshop inden for camping og outdoor

Campingudstyr.dk er Danmarks største webshop inden for camping og outdoor, og en del af SK Caravan, som består af 2 fysiske butikker, et top professionelt caravanværksted, og Danmarks bedste webshops inden for camping og outdoor. Vi er i voldsom vækst og i slutningen af 2017 udvidede vi virksomheden med HKS campingshop.dk.

 

Hos campingudstyr.dk og HKS Campingshop mangler vi Danmarks bedste webshopmedarbejder. Vores webshops er i rivende udvikling og vi har rigtig travlt, med ordrehåndtering og kundeservice.

 

Du er lidt af en blæksprutte

Vi kan tilbyde et alsidigt job, med mange forskellige opgaver. Dit fokus vil være på ordrehåndtering, pakning og kundeservice. Men du vil også få opgaver som fx. varebestilling og reklamationshåndtering. 

 

En arbejdsdag kan fx. indeholde følgende opgaver

 • Ordrehåndtering
 • pluk og pakning af ordrer
 • Kundeservice og korrespondance på mail og telefon
 • Kundebetjening i vores fysiske butik i Blommenslyst
 

Det er vigtigt at du kan arbejde hurtigt og effektivt, du skal være struktureret og ordensmenneske, og kunne have flere bolde i luften samtidig. 

 

Som udgangspunkt er din uddannelse ikke vigtig, en uddannelse inden for salg, vil dog ses som en fordel, men det vigtigste er at du er god til at tale med kunder. Vi søger en kollega med den rette indstilling frem for erfaring, du skal derfor have lyst til at gøre en forskel og at bidrage til webshoppens fortsatte udvikling og vækst. Du skal have hovedet godt skruet på og have fokus på det væsentlige, samt kunne arbejde hurtigt og effektivt. Du må meget gerne være ordensmenneske og struktureret også når det går stærkt.

 

Det går stærkt hos os og derfor er det er vigtigt at du er en stærk person både fysisk og psykisk, til gengæld kan vi love at du ikke kommer til at kede dig. 

 

Du skal kunne læse og stave uden problemer og gerne kunne engelsk og / eller tysk på brugerniveau. 

 

Har du erfaring med CMS systemer, så er det en fordel (vi arbejder i Magento), har du ikke erfaring med CMS, men er den rigtige person til jobbet, så skal vi nok lære dig det.

 

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning 
 • Morgenmad hver fredag
 • Gode kollegaer
 • Produktuddannelse
 • 6 ugers ferie
 • Deltagelse på messer og Åbent hus

Arbejdssted: Blommenslyst 


Stillingen er en fuldtidsstilling og vi ønsker at ansætte hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige medarbejder. Har du fået lyst til at søge jobbet så send motiveret ansøgning til dorthe@skcaravan.dk, du er også velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål til jobbet. 
 

Hvem er vi?
campingudstyr.dk er en del af SK Caravan, som består af 3 ben: Butik - webshop - og værksted. 

Vi har 2 fysiske butikker, en i Blommenslyst i Odense og en i Faaborg, hvor vi forhandler nye campingvogne fra Hobby, Fendt, LMC, Caravelair, Silver og Camp-let. Samt telte og udstyr fra alle de største og bedste leverandører, som fx. Isabella, Kampa og Wecamp.

 

Vores to webshops www.campingudstyr.dk og www.campingshop.dk holder til i Blommenslyst. Det tredje led i vores virksomhed, er et top proffesionelt caravan værksted. Alle 3 led arbejder tæt sammen for at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Vores mission er at yde en god service til vores kunder, og hjælpe dem med deres passion, nemlig camping, vi er eksperter og det skal afspejle sig i vores kundeservice. 

SK Caravan
Ubberudvej 121 -123
5491 Blommenslyst
Tlf. 65 96 71 05
Mail: info@skcaravan.dk
Faaborg Camping Center
Telemarken 1
5600 Faaborg
Tlf. 62 61 71 05
Mail: faaborgcampingcenter@mail.dk
Åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10-14 (lukket lørdage i november og december)
Søndag: 10.00 - 16.00