Brugte autocampere i god stand | Køb din hos SK Caravan

Autocamper


Sortering:
  • Visning

Autocamper

Hos SK Caravan finder du et bredt udvalg af både nye og brugte autocampere. Med flere forskellige mærker, modeller og typer, så har vi gjort det nemt og tilgængeligt for dig at filtrere din søgning, så du kan finde den autocamper der passer dine behov. Sammen med vores særdeles kompetente og erfarne personale kan du være sikker på, at få den rette vejledning og en behagelig service, når du er på udkig efter den autocamper der skal hjælpe dig på vej imod dit næste campingeventyr.

Vi forhandler følgende autocamper mærker: LMC. Ved at klikke på linket, kan du læse mere om deres autocamper, på de respektive mærkers hjemmeside. 

Det skal du vide når du skal købe en autocamper

Inden du begynder din søgen efter en autocamper bør du undersøge vigtige forhold, som f.eks. dine behov, mærke, model etc., da alle har hver sin præference og du vil opleve at der findes et hav af valgmuligheder. 

Du er nok allerede opmærksom på de fordele du får ved at købe en autocamper. Med denne mulighed for at få en alt-i-en-løsning, samt at du slipper for at skulle pakke ud og pakke ned, er du garanteret en komfortabel, nem og behagelig campingferie.

I modsætning til en campingvogn, er der andre regler for kørsel med autocamper. På motorvejen og motortrafikvej er det tilladt at køre op til 100 km/h, imens man i en campingvogn maksimalt må køre med en hastighed på 80 km/h. Derfor har du gode muligheder for at nå frem til slutdestinationen i bedre tid. Derudover er det lettere at finde p-pladser med en autocamper. Dette giver dig nogle helt andre muligheder i forhold til overnatning i særligt Danmark og Europa.