Køb et Kampa Telt | Stort udvalg til alle sæsoner

Dometic

Dometic Lufttelte

Et fortelt er noget af det vigtigste tilbehør til din campingvogn eller autocamper. Med et Dometic lufttelt får du den allerbedste kvalitet, smarte funktioner og meget tilbehør til teltene, som fx. stormbarduner, støttestænger, gulvtæppe, termoloft og meget, meget mere. Vi er certificerede eksperter i Dometic lufttelte og du er altid velkommen til at ringe til os for rådgivning eller spørgsmål, samt et godt tilbud. 

Dometic lufttelte findes i flere kvaliteter, herunder kan du læse mere om de forskellige materialer samt hvilke modeller du kan få. 

 

 

WEATHERSHIELDTM ALL-SEASON

Dometics mest robuste teltmateriale, som er UV afvisende, hvilket gør materialet velegnet til længere ophold i solrigt klima, og til fx. sæsonpladser. Stoffet er åndbart og er testet i de vådeste egne i Europa og de mest solrige steder i Australien. All-season materialet har et vandsøjletryk på 6000 mm. 

 


Kampa Club AIR All-Season med frontsolsejl

Kampa Club AIR All-Season med frontsolsejl

CLUB AIR ALL-SEASON

Den populære Club air model kan nu også fås i all-season materiale, i str. 330 og 390. Til denne model kan du tilkøbe tilbygninger, højre og/eller venstre side, som kan kan lynes på og som gør dit telt endnu mere fleksibelt, så du kan bruge det lige efter det behov du har på den enkelte campingtur. Du kan også købe et oppusteligt frontsolsejl, lige til at lyne på fronten af teltet, så har du masser af skygge. Alle siderne og fronten på Club AIR All-season modellerne kan lynes af, så du kan bruge teltet som solsejl. Det er også praktisk at tage disse af når du pakker teltet ned.  Club Air all-season teltene er 275 cm i dybden og fås i 330 og 390 cm. i bredden. 

 

Rally AIR All-season 260

Rally AIR All-season 260

RALLY AIR ALL-SEASON 260

Som noget nyt kan du også få det populære Rally AIR 260 udført i WeathershieldTM All-Season materiale, teltet er perfekt til mindre campingvogne. Rally AIR All-Season er 250 x 260 cm og på denne model kan du lyne fronterne helt af, hvilket vi anbefaler ved opsætning og nedtagning, så er teltet lettere at håndtere. En virkelig spændende nyhed i 2020.

Kampa Grande AIR All-Season med tilbygninger

Kampa Grande AIR All-Season med tilbygninger

GRANDE AIR ALL-SEASON

Nu kan du få vores aller mest populære Dometic model i All-Season udgave og oven i købet med mulighed for at udvide teltet med udbygninger både højre og venstre. Med en udbygning eller to, får du et virkelig fleksibelt telt. fx. kan du bruge et Grande AIR All-season 330 på en mindre vogn, og med udbygninger kan du alligevel få et stort telt. Hver udbygning er 190 cm i bredden og udbygninger skal ikke gå i skinnen. 

Grande AIR All-Season fås I størrelserne 330 og 390 cm. 

Kampa Ace AIR All-Season

Kampa Ace AIR All-Season

ACE AIR ALL-SEASON 

Denne model er den første der kom i All-Season udgave, teltet er 300 cm i dybden og 400 cm i længden og giver masser af god plads. 

Ace AIR All-Season har mørklægningsgardiner, dobbelt græskant og et udhæng med ventilation. Her får du virkelig et gennemprøvet telt med masser af smarte funktioner og som til de andre Dometic modeller kan du tilkøbe termoloft, tæppe, osv. 


WEATHERSHIELDTM PRO

Pro materialet er blevet forbedret og gennemtestet, og er det materiale som de fleste vælger til deres rejsetelt fra Dometic, det føles og ser ud som de teltmaterialer du kender fra andre fortelte, men det vejer langt mindre og er super stærkt. Pro materialet er UV-afvisende og har et vandsøjletryk på 6000 mm. 


Club AIR Pro med tilbygninger

Club AIR Pro med tilbygninger

CLUB AIR PRO

Som noget nyt kan man fra 2020 modeller Club AIR PRO også tilkøbe udvidelser til både højre og venstre side, så også her er der fokus på det fleksible luftfortelt. Som til modellerne i All-Season materiale kan der også tilkøbes et frontsolsejl. Club Air Pro har et lille udhæng foran teltet og ligner og føles som et rigtigt fortelt. 

Club AIR Pro modellen fås i str. 330, 390 og 450 cm. 

Grande AIR Pro

Grande AIR Pro

Grande AIR Pro

Vores aller mest populære model i 2019, som nu kan fås med mulighed for aftagelig tilbygning i både højre og venstre side på Pro modellen, ligesom på All-season modellen. Grande er 3 meter i dybden og fås i str. 330 og 390 i bredden, med hver tilbygning øger man teltets bredde med 190 cm. Grande har alle de kendte funktioner fra Dometics modeller, fx. single point inflation, og myggenet i døren mm. 

 

Ace AIR Pro

Ace AIR Pro

Ace AIR Pro

Ace AIR er det klassiske og meget populære Dometic luftfortelt som med sin elegante runding har været en af favoritterne blandt vores kunder i mange år. Fronterne kan lynes helt af og dermed kan man opnå en solsejl effekt når man er i meget varmt klima. Der kan også tilkøbes en Sunwing som er et frontsolsejl der passer specielt til Ace modellerne. Som til alle de andre Modeller kan du udvide dit Dometic luftfortelt med et annex eller en udstue som er tilkøb. 

Ace AIR Pro er 3 meter på det dybeste sted og 2,5 meter på det smalleste og i bredden fås det i 300, 400 og 500 cm. 

WEATHERSHIELDTM 150D

Dette materiale er let og nemt at håndtere, og gør teltopsætningen super hurtig hver gang. Det er virkelig holdbart og vejrbestandigt oven i købet. Du får simpelthen et telt i super let kvalitet uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Dette materiale har et vandsøjletryk på 4000 mm. 

WEATHERSHIELDTM PVC

WeathershieldTM PVC er udført i 400g/mPVC, som giver et virkelig hårdført teltmateriale som er vandtæt, har lang levetid og som er nemt at rengøre. Materialet er udført af Dometic til Winter Touring teltet, og er kan klare -20 grader celsius, som gør det velegnet til vintercamping.