Vælg mellem mere end 70 brugte campingvogne | SK Caravan

Søg campingvogne


Sortering:
  • Visning

Alle campingvogne

Hos SK Caravan har vi et bredt udvalg af både nye og brugte campingvogne men særligt er Hobby og Fendt campingvogne de foretrukne mærker, men de er skarpt efterfulgt af LMC og Caravelair. 

Ønsker du at se eksempler på både nye og brugte campingvogne kan du benytte dig af filtersystemet øverst på denne side. Her kan du filtrere efter mærke, kategori, pris og totalvægt. Derudover kan du sortere din søgning efter pris, årgang og mærke - model. 

Dette bør du vide før du køber en campingvogn hos SK Caravan

Alle campingvogne har hver deres specielle funktioner og opfylder flere forskellige behov. Men hos SK Caravan sikrer vi at du får den campingvogn med hjem, som du har brug for. Vores dygtige medarbejdere står klar til at give dig en detaljeret rundvisning i campingvognen og fortælle dig alt hvad du skal vide om den. Vi har i mange år dedikeret os til at skulle være din fynske foretrukne forhandler af campingvogne og det vil vi gøre ved at give dig en behagelig oplevelse, så du er sikker på at rejse afsted med den helt korrekte campingvogn.  

Hos SK Caravan sørger vi ikke kun for at opfylde dine behov i forhold til campingvognens funktionelle egenskaber, men vi kontrollerer også at den er i den helt rette stand inden du skal overtage den. Dette sørger vores dygtige mekanikere, som både foretager fugt-og gastest, samt gennemgår komponenterne før at campingvognen tages i brug. Ved køb af en brugt campingvogn får du også helt op til 12 måneders garanti på de fleste vogne. 

Her finder du os

Vores campingvogne kan findes i Odense, Blommenslyst. Det er få minutter fra E20 motorvejen, afkørsel 53. 
Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg i butikken, så du kan se vores udvalg af campingvogne. Her står vores erfarne og dygtige medarbejdere står klar til at give dig en kyndig vejledning, så vi sammen kan finde din nye eller brugte campingvogn. Vi glæder os til at se dig.

Se vores åbningstider her.