Fendt campingvogne


Sortering:
  • Visning

Fendt campingvogne

Fendt blev grundlagt i 1970 og er kendt for deres gode kvalitet og tidsløse design. Med over 40 års erfaring og flere vundne priser af anerkendte internationale campingvogns-magasiner, er Fendt et kvalitetsbevidst og erfarent campingvognsmærke. I  1998 blev Fendt opkøbt af Hobby campingvogne, der er blandt SK Caravans største og bedst sælgende mærker.  

Fendt har seks forskellige typer campingvogne: Saphir, Diamant, Bianco Selection, Bianco Activ, Tendenza og Opal, der alle hver især har deres særlige kendetegn.

Øverst på siden kan du med fordel filtrere i Fendt campingvognene efter pris, årgang, ny eller brugt øverst på denne side. 

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Lidt om de mest populære modeller

Hos SK Caravan kan du finde et bredt udvalg af Fendt campingvogne og derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den campingvogn der passer dine behov bedst. Derfor får du her et overblik over hvilke funktioner, designs, interiør og meget, som du kan forvente når du er på udkig på efter din Fendt campingvogn. 

FENDT SAPHIR - BEKVEMT OG HJEMLIGT

Saphir serien er en rummelig og gennemført familievogn med enten 4 eller 5 sovepladser, afhængigt af hvilken type du vælger. Campingvognene er med flotte detaljer som vask, 3 kogeblus, køjesenge, TRUMA S 3004 eller S 5004 gasvarme, bekvemme springmadrasser i enkelt og dobbeltsenge. Derudover kan du finde spændende interiør og flot design i samtlige af Fendts Saphir serie af campingvogne, hvor det er tydeligt at der er blevet kræset om den mindste detalje, så du kan få den bedste campingoplevelse. 


FENDT BIANCO - MODERNE VOGN TIL ETHVERT BEHOV

Bianco serien har et rigtig bredt udvalg af forskellige varianter og er derfor også en serie der kan opfylde ethvert behov. Derfor har de også mange forskellige indretninger og designs. I Bianco Selection og Activ campingvognene kan du bl.a. få flere forskellige siddegrupper som kan være placeret enten forrest, i midten og bagest. Derudover er der mange muligheder for badeværelsesindretninger, god opbevaringsplads, samt mulighed for at vælge alt imellem 3-6 sovepladser. 

 

FENDT DIAMANT - KVALITET ER STANDARD

Her finder du den luksuriøse serie, hvor der er tænkt over den mindste detalje. Med Fendt Diamant serien får du lækkert interiør med indstillelige nakkestøtter i siddegruppen, klima komfort skummadrasser, panorama tagluge skylight med belysning (LED), skabe i køkken og bad med soft beslag og meget mere. Er du derfor på udkig efter den komplette campingvogn med rigtig meget udstyr, så er Fendt Diamant et rigtig god sted at starte. 

Med det brede udvalg af Fendt campingvogne er der en til ethvert behov. Hos SK Caravan har vi mange Fendt campingvogne på lager, som både nye og brugte campingvogne. Husk at du her på hjemmesiden kan filtrere din søgning efter pris, årgang, ny eller brugt. 

Fandt du ikke den campingvogn du ledte efter? Så husk at du kan besøge vores butik i Odense/Blommenslyst. Læs mere om åbningstider eller find vej her.