Sælg din campingvogn

Sælg din brugte campingvogn

Sælg din brugte campingvogn hos SK Caravan

SK Caravans motto har altid været "Vi er til at handle med". Det kan folk lide - især dem som ønsker at sælge deres brugte campingvogn. Så står du en situation hvor du overvejer at sælge din campingvogn, uanset om det er fordi du bare skal af med den, om det er fordi du ønsker at udskifte den eller af en helt anden årsag, så er vi altså til at handle med. Vi kan tilbyde dig penge eller at bytte den til en ny campingvogn.

Hos SK Caravan har vi mere end 35 års erfaring inden for salg og køb af campingvogne, så har vi opbygget en stor loyalitet blandt vores kunder, som ønsker at komme tilbage og handle med os. Det har vi gjort ved at have fokus på at udvikle og dygtiggøre os i netop disse kompetencer, så vi kan videresælge din campingvogn til endnu en kunde der kan få ligeså mange gode oplevelser i campingvognen, som du har haft.

Derfor kan du også forvente ved salg af din campingvogn til os, at du får et respektfuldt og fair tilbud. Vores altid smilende og venlige personale i butikken og på værkstedet er klar til at lytte til dine behov, selv når du sælger din campingvogn til os. 

Kontakt os og få den rette vejledning

Ønsker du at sælge din campingvogn, kan vi kontaktes her:
E-mail: info@skcaravan.dk
Tlf. nr.: 65 96 71 05
Adresse: Ubberudvej 121, 5491 Blommenslyst