Hobby De Luxe 545 KMF: Familievenlig Luksus Campingvogn

NyhederHobby De Luxe 545 KMF

Hobby De Luxe 545 KMF er en familievenlig campingvogn, der byder på en ekstraordinær kombination af komfort og funktionalitet, designet til at skabe uforglemmelige ferieminder for hele familien. Med en samlet længde på 7.432 mm og en bredde på 2.500 mm, tilbyder denne model rigelig plads indeni, samtidig med at den opretholder en teknisk tilladt totalvægt på 1.600 kg. Den er udstyret med moderne faciliteter, inklusiv et veludstyret køkken med et DOMETIC køleskab på 133 liter, en kogetop og vask af rustfrit stål, samt komfortable soveområder der kan rumme op til 5 personer, med en dobbeltseng, køjesenge og ekstra opredningsmuligheder.

Denne model fremhæver "Hobby-Komplet" pakken, der sikrer, at campingvognen er udstyret med alt, hvad en familie kan ønske sig for at sikre en behagelig og problemfri rejseoplevelse. Fra det integrerede chassis og sikkerhedsfunktioner som KNOTT-Antislingerkobling og selvjusterende påløbsbremser, til de hyggelige og funktionelle interiørdesigns med LED-belysning, opbevaringsløsninger under siddegruppen, og stofkombinationer, der tilføjer et personligt præg.

Ydermere er campingvognen udstyret med moderne teknologier, der omfatter TRUMA varmesystemer, en smart home-løsning via HOBBY CONNECT for nem styring af campingvognens teknik, og ekstraudstyr som tagklimaanlæg og multimedieindstillinger for at forbedre opholdet.

Hobby De Luxe 545 KMF er designet til at opfylde alle de behov, en moderne familie kunne have, og tilbyder en balance mellem luksus og praktisk anvendelighed, hvilket gør den til et ideelt valg for familieeventyr på vejen.Hobby De Luxe 545 KMF

 

Dagsvisning

Natvisning

 På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.