Caravelair campingvogne | Både nye og brugte hos SK Caravan

Caravelair campingvogne


Sortering:
  • Visning

Caravelair campingvogne

Caravelair campingvogne blev stiftet i 1962 af flykonstruktøreren Sud Aviation og er i dag en del af Trigano VDL koncernen. Siden da har firmaet udviklet sig eksponentielt og er i dag Frankrigs største producent af campingvogne med over 50 års erfaring. Caravelair er særdeles kendt for deres gode kvalitet, funktionalitet, design, samt kreativitet og nytænkning.

Den imponerende udvikling og stigende popularitet blandt forbrugerne kan tilskrives Caravelairs mest populære modeller: Allegra Optima, Artica, Alba og Antares. Samtlige af disse modeller er velkendt for deres eksklusive interiør til rimelige priser.  

Her kan du se en video med et af de mange populære mærker du finder hos Caravelair, Antares. 

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Lidt om de mest populære modeller

Hos SK Caravan kan du finde et bredt udvalg af Caravelair campingvogne og derfor vil vi hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den campingvogn der passer din behov bedst. Derfor får du her et overblik over hvilke funktioner, behov, samt hvilken kvalitet du kan forvente når du skal finde din Caravelair campingvogn. 


CARAVELAIR ALBA - EN TIL ENHVER SMAG

Denne model er findes i hele 12 forskellige serier og er derfor den perfekte uanset om du har brug for en solovogn, parvogn eller familievogn, hvor du kan vælge alt mellem 2-7 pladser. Modellen kendetegnes særligt ved dets detaljeorienteret indretninger, standard udstyr, god isolering og at den er kompakt og let. 


CARAVELAIR ARTICA - DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSE

Artica serien består af eksklusivt design, komfort og sikkerhed og kendetegnes ved en god isolering, trendy interiør, et smukt ind-og udvendigt design, altomfattende udstyr og flere forskellige layouts. Med plads til enten 4 eller 6 personer er denne serie et rigtig godt valg til dig der skal bruge en campingvogn med plads til hele familien. Derudover er serien særligt lavet til den passionerede campist, hvor Caravelairs ekspertise og know-how virkelig kommer til udtryk, med god kvalitet af hele vejen rundt. 

Vi håber du blev klogere på Caravelairs campingvogne ved at læse lidt her. Ønsker du at kigge et bredere udvalg af campingvogne, så kan du se både nye og brugte campingvogne her på hjemmesiden.