Stort udvalg af Isabella telte | Vælg mellem 3 typer

Isabella

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Det er i forteltet at du bruger det meste tid når du er på camping, det er både din dagligstue, spisestue og meget mere. Derfor er det vigtigt at du vælger det fortelt der passer til dig og dine behov.  I Isabellas serie af fortelte finder du både fortelte tilpasset fastligger livet, lette rejsetelte og lufttelte, samt specialdesignede telte til specielle campingvogne. Isabellas fortelte er garant for kvalitet, og testet og afprøvet i mere end 60 år af glade campister.

A-måls telte

Ambassador Dawn

Ambassador modellen har mere end 30 år på bagen og er det ultimative rejsetelt i A-mål, det er let at opstille og har en lav vægt. Teltet har myggenetvindue i begge gbale og er fremstillet i Isacryl som sikrer et godt indeklima. Ambassador Dawn har store panel-opdelte panoramavinduer i fronten. Ambassador er en del af Isabellas stilkoncept Dawn som har en mild og afdæmpet farveholdning som er inspireret af det disede morgenlandskab. Ambassador fås med enten Zinox stålstænger eller CarbonX letvægtsstænger. 

Dybde: 2,5 meter

Commodore Dawn/North

Her får du en fusion af det klassiske Isabella design og et nutidigt materialebrug. Teltet kan bruges både som fastligger telt og til campister på farten, da du kan vælge mellem 3 forskellige steltyper, MegaFrame, Zinox stålstel og CarbonX letvægtsstel. De store panoramavinduer, giver et fantastisk lysindfald og gøre teltet til et dejligt opholdsrum. Der er masser af udluftnings muligheder så du er sikret et godt og sundt indeklima. Commodore fås både i farvekoncepterne Dawn og North. 

Dybde: 3 meter

Isabella Penta Flint

Penta Flint

Penta teltet er det mest populære fastligger telt, og har alt hvad du kan ønske dig, med sine 3,5 meter i dybden uden en geerende midterstang og en form udnyttes hele pladsen optimalt. Penta Flint er udført i Isacryl der tillader forteltet at ånde, og det har myggenetvinduer i begge gavle, dette giver et optimalt indeklima.  

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Flint hele året. 

Penta Flint er en del af stilkonceptet Flint –  en grålig farveholdning inspireret af flint som materiale.

Dybde: 3,5 meter

Prisma Seed

Prisma er et fleksibelt standtelt med flere indretningsmuligheder, teltet har en stor slidstyrke og det Kraftige MegaFrame stel gør det til det ultimative fastliggertelt. Prisma er udført i åndbart acryl som er åndbart og vedligeholdelsesvenligt. Fronten kan flyttes tilbage og med ekstratilbehør får du et opholdsrum med overdækket terrasse. Prisma kan bruges som helårstelt ved tilkøb af ekstra stænger så du sikrer en god stabilitet i ydersæsonerne. 

Dybde: 4 meter

Capri North

Capri North er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er udført i let acryl og er super hurtigt at opstille og transportere. Teltet har store myggenetvinduer som giver god ventilation og og beskyttelse mod insekter. Alle fronter og gavle kan nedfældes som veranda eller helt tages ud. Capri North fås enten med zinox stålstel eller det lette carbonX fiberstel.

Dybde: 2,5 meter

Deltelte

Magnum 340/400 Flint

Magnum er et rejsevenligt deltelt, det er hurtigt at stille op, både front og gavle er aftagelige og kan desuden nedfældes og teltet har 2 myggenetgavle.
Magnum fås i to bredder: 340 cm og 400 cm og er 2,5 meter i dybden. Magnum er udført i Isacryl og har lette CarbonX stænger. 

Magnum fås i farvekombinationen flint. 

Universal 360/420 Dawn

Universal 420 og 360 Dawn er deltelte, som tilbyder styrke og stabilitet i al slags vejr og på alle årstider. der med stor styrke og stabilitet kan stilles op i alt slags vejr – på alle årstider. Universal har indgangsdøre i begge gavle og store vinduer i frontpartiet. Teltet er udført i Isacryl og har stærke Zinox stålstænger som sikrer en god stabilitet. Ønsker du at bruge Universal teltet hele året anbefaler vi montering af vintersikring og termoloft som er ekstra udstyr. 

Dybde: 2,3 meter

Minor Dawn

Med et Minor deltelt bliver det ikke lettere, teltet leveres med CarbonX fiberstel, som er let at samle. Fronten kan tages af og der er indgangsdør i begge gavle samt et myggenetsvindue, som sikrer godt indeklima og beskytter mod insketer.  Materialet er Isacryl.

Dybde: 2,6 meter

Winter

Vintertelt i særklasse

Vintercamping er de senere år blevet rigtig populært, men det stiller store krav til udstyret, herunder forteltet. Winter er udført i kraftige materialer og har en speciel taghældning så sneen ikke samler sig på taget. Stellet er et stærkt stålstel og Winter har en kraftig vinduesfolie som kan tåle høje frostgrader. 

Materiale: Rengøringvenligst polyester - Dybde: 1,8 meter - Bredde: 2,2 meter

I isabellas sortiment findes iøvrigt modeller til bl.a. T@B, Adria Action og Eriba vogne. 

Lufttelte

Isabella AIR Cirrus North 400

Luftforteltet Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale.

Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.