Hobby campingvogne | Både nye og brugte hos SK Caravan

Hobby campingvogne


Sortering:
  • Visning

 

Hobby campingvogne

Hobby er det campingvognsmærke, der sælger bedst hos SK Caravan. Det er populært, da campingvognene har meget værdi for pengene med meget komfort og standardudstyr. Dvs. at meget af det udstyr som koster ekstra hos andre mærker, har de med som standard. 

En Hobby campingvogn er perfekt til dig, der gerne vil have et kvalitetsprodukt til rimelige penge. Hobby har syv forskellige campingtyper, så alle feriebehov kan blive dækket.

Hobby er et tysk mærke. I Tyskland er de det største mærke med en markedsandel på 24% af alle solgte campingvogne. Dette giver dem nogle stordriftsfordele som du kan nyde godt af. Hobby blev grundlagt i 1967, så de har massere af erfaring. 

På denne side kan du filtrere i de forskellige Hobby campingvogne efter pris, årgang, ny eller brugt. Finder du ikke hvad du skal bruge så kan det være at du skal kigge på vores Fendt campingvogne

 

Hobby - den perfekte familievogn

Værdsat, elsket og bygget til livet

Hobby lever fuldt op til høje forventninger når det kommer til komfort og standardudstyr. Det udstyr der koster ekstra hos andre er naturligvis standardudstyr i en Hobby. På denne side gennemgås det udstyr der gør din ferie mere komfortabel. Hobby komplet udstyret og ekstraudstyr kan være afhængig af modelindretningen. 

 

Hobby On Tour | Begyndervognen

Hobby On Tour er specielt skabt ud fra Princippet Less is more... 

Den vejer meget lidt fra kun 1.200 kg og fås fra bredden 2.20, vognen er vægtoptimeret og er den perfekte vogn når din bil har mindre trækkraft. On Tour fås i 4 forskellige grundrids. 

 

Hobby On Tour

Hobby On Tour

Hobby On Tour 460 DL

Hobby On Tour 460 DL

 

Hobby De Luxe | Til alle slags familier

Med en De Luxe model har du rig mulighed for at opleve ægte frihed og et lyst og komfortabelt hjem lige hvor du er i verden. De Luxe er familievenlig og fås i 18 forskellige varianter og 6 forskellige køjeindretninger. Så der er rig mulighed for at finde lige den De Luxe model der passer til dig. 

 

De Luxe

Hobby De Luxe

De Luxe 650 KFU

Hobby De Luxe 650 KFU

Hobby Prestige

Hobby Prestige

Hobby Premium

Hobby Premium