LMC campingvogne


Sortering:
  • Visning

LMC campingvogne

LMC campingvogne har en lang historie med over 65 års erfaring på markedet. Deres campingvogne kendetegnes ved deres funktionalitet, holdbarhed og ved at de hver dag inspirerer de ægte campingvogns entusiaster. Derfor er det værdier som tradition, ansvar og passion der driver værket i de kvalitetsbevidste LMC campingvogne. 

Efter flere års vækst og stor popularitet blandt kundesegmentet, blev LMC opkøbt af Erwin Hymer Group, som i dag ejer mange store campingvogn brands og som forhandler deres mærker i hele Europa. 

Her på siden kan du finde mange både nye og brugte modeller af LMC campingvogne. Du kan filtrere din søgning efter pris, model, årgang, ny eller brugt. 
Fandt du ikke en campingvogn der opfyldte dine behov? Så kan du søge ved SK Caravans best sælgende mærke, Hobby campingvogne. 
Synes du at LMC campingvognen er den perfekte til dig, men at der mangler det sidste for at du får den campingoplevelse du ønsker? Så kan du kigge på vores webshop Campingudstyr.dk og finde det ekstra udstyr du evn. skulle stå og mangle.

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Lidt om de mest populære modeller

Hos SK Caravan kan du finde et bredt udvalg af LMC campingvogne og derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den campingvogn der passer dine behov bedst. Derfor får du her et overblik over hvilke funktioner, designs, interiør, samt hvilken kvalitet du kan forvente når du skal finde din LMC campingvogn. 

 

LMC SASSINO - FOR BEGYNDERE 

LMC Sassino serien lavet til den "nye" campist, der ønsker at få en attraktiv start på campinglivet. Derudover er den særdeles velegnet til unge par og familier. 
Er du i tvivl om hvordan din campingvogn skal være indrettet så kan du med Sassino serien vælge mellem hele 5 forskellige planløsninger da du kan få enten enkeltsenge, dobbeltseng eller køjeseng. Derudover er Sassino fyldt med smarte løsninger og har en meget praktisk indretning, hvor pladsen er fuldt udnyttet, til trods for det er den smalleste model med en bredde på kun 2,12 meter. Dinetten kan nemt omdannes til sovepladser og i 460 E-modellen kan man hurtigt, takket været lameludtrækket, omdanne enkeltesengene bag til, til én stor dobbeltseng. Med Sassino modellen får du altså en fleksibel, praktisk, hyggelig og den perfekte campingfornøjelse til en lav pris. 

 

LMC STYLE & STYLE LIFT - PERFEKT TIL FAMILIER

Modellen er lavet som den fleksible allrounder campingvogn. Hvad end du leder efter en familievogn, solovogn eller parvogn, så har Style serien rigtig meget at byde på. 
Med plads til op til 7 personer og mulighed for at vælge mellem enkeltseng, dobbeltseng eller køjeseng, med op til 3 køjer, så kan du nyde en unik campingvogn der er lavet i et tidsløst design og friske hvide farver. Selvom dette er den korteste campingvogn på kun 5,83 meter i længden, så er der god plads til familiehygge og afslapning i den store siddegruppe og et valgfri hævetag. 

 

LMC VIVO - EN SAND FAMILIE-CAMPINGVOGN

Med hele 5 planløsninger er Vivo-serien campingvognen ideel til dem der elsker komfort. Med plads til op til 6 personer, en stor og rummelig rundesiddegruppe, og en totalbredde på 2,52 meter er denne Vivoen klar til at tage hele familien med på tur. Interiøret i 2-personers campingvognen er værd at fremhæve med 580 D bad bagtil, samt køkken og panoramavindue i front. 
Derudover indeholder Vivo serien mange store skuffer, et 141 liters køleskab, 3 blus og en bordplade man kan trække ud. 

Er du stadigvæk ikke overbevist om hvilket mærke du skal vælge? Så husk at vi forhandler et større udvalg af både nye og brugte campingvogne.